INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Krydstogter og børn

Der er et stort udvalg af krydstogter, som byder på mange gode og fantastiske muligheder for en perfekt familieferie ombord på et krydstogtskib. Der er aktiviteter for alle aldre. På mange skibe er der helt specielle områder til familier med børn, ligesom der også er områder hvor børn ikke er velkomne.

Nogle skibe har børnevenlige poolområder tilpasset familier. Børneklubber med masser af aktiviteter og pasning er andre tilbud, som familien kan benytte sig af. Der er et væld af aktiviteter alt efter skib; skøjtebaner, minigolf, biograf, isbarer, klatrevæg, bordtennis, basket, tennis, skattejagter, videospil, Wii, Playstation-zone, Aquaparks med rutchebaner i forskellige varianter.

Cruisemarket hjælper gerne med at finde det krydstogt skib med netop de faciliteter I ønsker.  

Børn opnår gode rabatter & priser på mange  krydstogter:

Hos Norwegian Cruise Line er der forskellige børnepriser afhængigt af alder (0-1 år, samt 2-17 år) samt afhængigt af krydstogt. Priserne starter på ca DKK 670,- pr. barn. Der tilbydes også børn i egen kahyt til en reduceret voksenpris på udvalgte krydstogter.
På alle MSC´s krydstogter koster børn under 18 år kun kr. 1.400,-  sammen med to voksne i en kahyt. Max 2.
Hos Costa Cruises er man barn 0-17 år, og bor de i kahyt med 2 voksne betaler de kun havneafgifter og prisen varierer derfor, men koster oftest fra ca. 890,- kr. pr. barn.  Costa Cruises tilbyder også 2 børn i egen indvendig kahyt til særpris, det kaldes Family Plan, begrænset antal som bør bestilles i meget god tid.
Med Royal Caribbean er man barn 0-11 år i samme kahyt som to voksne. Priserne varierer, men der betales ofte kun for havneafgifter og skatter, udgør fra ca. kr. 1.600,- for 7 nætter i Middelhavet. det er dog i begrænset antal, og bør bestilles i meget god tid. 

Faciliteter for børn:

Norwegian Cruise Line:

Ombord på Norwegian Cruise Lines skibe er konceptet Freestyle Family, bl.a. med Kids Crew og Teens Crew programmerne, naturligvis inkluderet i krydstogtprisen. De aldersopldeler aktiviterne til gavn fpr børnene:

Guppies 6 måneder  - 2 år, Turtels 3 - 5 år, Seals 6 - 9 år, Dolphins 10 - 12 år, Teens 13-14 og 15-17 år.  

Her arrangeres der et væld af aktiviteter som er alderstilpasset, alt fra skattejagter, lege, Wii, fester,  team building, film, teen dinner og meget mere. Skibenes faciliteter (varierer) har også masser af børnevenlige ting man kan foretage sig; børnepool til de helt små, vandrutchebaner, klatrevæk og bungee trampolin (kun Norwegian Epic) og meget mere.

Costa Cruises:

Ombord på Costa Cruises er der menuer, aktiviteter og en bred vifte af underholdning designet til at passe til alle familiens medlemmer, fra børn til bedsteforældre. De yngste gæster og deres forældre inviteres til at deltage i Costa Kids-programmet, som er inkluderet i krydstogtprisen. Her arrangeres alt fra pizza partier og pirat skattejagt til ansigtsmaling, Maskerader, og selv italienske sprogundervisning. Det betyder, at du og din familie kan nyde alle det fantatiske og sjove på et krydstogt italiensk manér.

Fra morgen til aften er Costa Cruises aktivitets-team klar til at underholde dine børn og teenagere i alderen 3-17 år. Personalet står klar hver dag fra kl. 9 til ca. middagstid, fra  kl. 15-18, og igen fra 21-23.30. 

Der er fire klubber: 2 til børn: Mini fra 3 til 6 år, Maxi fra 7 til 11, og to til teenagere: Teen Junior 12 til 14, Teen fra 15 til 17 år. Teen Junior er dog kun aktiv i visse perioder. Børn under 3 år må gerne være i aktivitetsområderne for klubberne sammen med voksen.  Uanset om det er en is- eller en karaoke konkurrence, Costa ved hvordan de holder børnene aktivt beskæftiget.

Eksempler på aktiviteter der arrangeres er sportsturneringer : volleyball, basketball, bordtennis, shuffleboard. Kostumer til temaaftener, male t-shirts, modellervoks, turneringer i poolen og "stjæle flaget" i vandet. Skattejagt, chokolade parties.Aktiviterne varierer fra skib og krydstogttype.

Royal Caribbean:

På cruises med Royal Caribbean er det ikke bare de voksne, som skal have deres livs ferie. Rederiets "Adventure Ocean", "Adventure Beach" og "The Teen Center" giver dine børn - og dig - en helt uforglemmelig ferieoplevelse, og er inkluderet i krydstogtprisen:


Adventure Ocean
Det prisbelønnede "Adventure Ocean" program findes ombord på alle RCCL´s skibe. Det er specielt udviklet til at skabe kreativ og udviklende underholdning for børn og unge i 7 aldersgrupper:
- Aqua Babies (6-18 måneder)
- Aqua Tots (18-36 måneder)
- Aquanauts (3-5 år) (uden ble)
- Explorers (6-8 år)
- Voyagers (9-11 år)
- Navigators (12-14 år)
- Teens (15-17 år)

Både ombord og i land tilbyder "Adventure Ocean" en række lærerige aktiviteter og masser af sjov under opsyn af klubledere (engelsk talene). Børnepasning/babysiting mod betaling.

MSC Cruises:

Hos MSC er der ligeledes fri adgang til Mini Club for børn i alderen 3-9 år, Juniors Club for børn i alderen 9-13 år og Teenagers Club for teenagere. Miniklubben er endvidere åben under udflugter (obs. ikke skandinavisktalende medarbejdere). MSC serverer særlige børnemenuer, og der er også  pools for børn.

På krydstogt med MSC tilbyder vi Teen Card, et unikt forudbetalt kort som kan bruges af jeres teenagebørn ombord til en lang række køb, nøjagtig som et kreditkort. De får en forsmag på uafhængighed samtidig med at du kan holde øje med at forbruget ikke løber løbsk. Fås med beløbene EUR 30 eller 50, og kan kun bestilles samtidig med bestilling af rejsen.

Azamara Club Cruises:

Børn er velkommen, men her er ingen særlige børnefailiteter. Vi anbefaler børnefamilier at rejse med et af de andre rederier

Baby ombord? Rederierne har forskellig regler vedr. baby ombord.

Norwegian Cruise Line:

MSC Cruises: her kan du medbringe baby.

Costa Cruises: Spædbørn skal være mindst 6 måneder

Royal Caribbean (RCCL): Spædbørn skal være mindst 6 måneder. På ruter som Transatlantiske, Hawaii og visse sejladser i Sydamerika skal spædbørn være mindst 12 måneder . Spædbørn skal ligeledes være fyldt 12 måneder for at være på cruise som indeholder 3 eller flere sammenhængende dage til søs. Alderen regnes fra cruisets første dag.