INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Patrik´s krydstogt i Middelhav 


I oktober var Patrik på krydstogt i det vestlige Middelhav med Norwegian Epic fra Norwegian Cruise Line. Læs om Patriks tur her:  
 

Krydstogt med Norwegian Epic.
På et krydstogt i Middelhavet med Norwegian Epic har man alt, hvad man kan ønske sig af et større (+ 4000 passagerer) Norwegian Cruise Line skib. Her findes virkelig gode restauranter. Især de lidt mere eksklusive specialrestauranter holder en god standard på Norwegian Epic. På trods af skibets størrelse har man oftest en følelse af, at der er masser af plads rundt omkring på skibet og på soldækket. 

 

Image Title

På et krydstogt med Norwegian Epic findes et stort udvalg af indendørs og udendørs aktiviteter for alle aldre. Blandt andet med udfordrende vandrutsjebaner og klatrevægge. Et stort Sports Complex med god plads til f.eks basket findes også. 
 
 
På krydstogtet finder man et varierende underholdningsprogram blandt andet det flotte Epic Theater med fantastiske Broadway shows. På denne tur så vi den fremragende musical ”Priscilla, Queen of the Desert”. Det er en meget velspillet og humoristisk musical fyldt med gode gamle discohits og baseret på den legendariske australske film fra 1994 med Guy Pearce. 

Ombord på skibet findes også Headliners Club, hvor man kan blive underholdt af traditionel stand-up, magiske tryllekunstnere samt pianospillende allsangs back-2-back karaoke. Den oprindelige legendariske Liverpool klub ”The Cavern Club” (tressernes mekka for the merceybeat og stedet hvor Beatles først blev kendt) findes repræsenteret her på Norwegian Epic. Her fejrer og hylder man Beatles med en 4 personers parodi på John-Paul-George-Ringo look-a-likes, iført parykker musik fra jeres klassiske sange. De havde faktisk også styr på det så tidstypiske mellemsnak mellem sangen. Oftest med John Lennon som den humoristiske afsender. Jeg ventede forgæves på Johns stikkende kommentar til den engelske dronning under den direkte tv udsendelse fra 1963, der hvor han sidst i showet spurgte publikum “For our last number, I’d like to ask your help. Would the people in the cheaper seats clap your hands? and the rest of you, if you’ll just rattle your jewelry”.   
 
Om dagen på Norwegian Epic er Bliss Ultra Lounge et behageligt og roligt sted at være på. Et perfekt sted at slappe af, hvis man ønsker at være lidt for sig selv. Om aftenen bliver det forvandlet til en traditionel natklub med musik og dans. Lidt senere ved midnat bevæger mange gæster op dæk 15, helt bagerst, kaldte Spice H2O. Om dagen er dette et soldæk tilgængelig kun for voksne. Men i nattetimerne er det stedet at feste videre med DJ og dans under den åbne himmel. Jeg kan meget godt lide Norwegian Cruise Line og deres begreb ”Free style cruising”. Dette koncept hjælper væsentlig på, at man ikke rigtigt mærker størrelsen af skibet og hvor mange mennesker, der egentligt bevæger sig rundt på skibet. 
 
Norwegian Epic var helt fyldt, da jeg var ombord. Men der var stadig god plads i restauranterne både i dagtimerne og om aftenen. Hvis man vil prøve at spise i specialrestauranterne skal man dog reservere et bord først og det samme gælder shows i teateret. Dæk 14 på Norwegian Epic er stedet, hvor du finder SPA og træningscentret. 
Den eneste gang jeg kom til at opleve lidt trængsel på krydstoget, var under de tidlige timer i buffetrestauranten Garden Café ved serveringen af morgenmaden.  

Norwegian Epic byder selvfølgelig også på shopping. Det er på dæk 7 i form af toldfrie butikker og diverse forretninger. Der bliver arrangeret Rush-Sales! på en mængde ure, parfumer og 

Spel, Dice, Die, Spela, Gamble, Spelande

smykker, der er blevet købt op i store partier. Populært blandt nogle gæster og mindre populært blandt andre, der nok synes det er lidt småt hysterisk med denne form for salg, drevet af en sælger der samtidig følger den digitale nedtælling indtil salget slutter. Hvis man stadig har lidt penge tilovers fra dette Rush-Saless, kan man bevæge sig ned til dæk 6. Her byder Norwegian Epic på et relativt stort kasino, hvor en mængde spilleautomater ligger og lurer.


Florens & Pisa.
Det er muligt at opleve både Firenze og Pisa på en og samme dag, selvom man ikke vælger en udflugt fra Norwegian Cruise Line. Man kan nemt rejse på egen hånd med tog fra Livorno Central. Èn taxi til Livorno togstation tidligt om morgenen fra havnen, koster omkring 25 EUR, for en taxa til 6-7 personer. Togbilletten fra Livorno togstation til Firenze koster kun 10 EUR, for en enkelt billet og rejsen tager omkring 1 ½ time. Der er god tid til at udforske Firenze om formiddagen og derefter tage et hurtigt stop i Pisa på vejen tilbage til Norwegian Epic. De fleste tog stopper nemlig i Pisa på vej til Livorno og fra togstationen tager det kun 15 minutter på gåben til det skæve tårn i Pisa.


Cannes.
En mindre og mere luksuriøs udgave af Nice og Antibes, der bare ligger nogle få kilometer øst på. Cannes er en sæson præget by, der i sig selv ikke indeholder mere end 70 000 indbyggere. Om sommeren strømmer der masser af turister hertil. Det  kulminerer allerede i slutningen af maj med den årlige Cannes Film Festival.

Byen minder meget om Nice med en lang strandpromenade (Boulevard de la Croisette). Den brede 

Crusaders, Bokad, Cannes, Côte D'Azurs, Medelhavet

paradegade er præget af luksus i form af store imponerende luksushoteller, dyre smykkebutikker og modeforretninger fra de store modehuse. Her findes også hyggelige cafeer og restauranter langs med stranden. Ligesom i Nice og Antibes findes der mange lystbåde i havneområdet. De små gader mellem markedet og Rue de Antibes er fyldt af shopping muligheder for dem der gerne vil spendere penge på alt fra duftlys til penthouse lejligheder med svømmepool. Eller hvorfor ikke investere i en personligt designet yacht, der opfylder dine egne ønsker om helikopter landingsplads med fuld beskyttelse mod missiler til den tilhørende ubåd.


Barcelona.
Der er altid mange turister i Barcelona.  Krydstogthavnen ligger meget tæt på byens centrum og busstoppestedet ligger lige overfor World Trade Center. Herfra kan du slentre langs La Ramblas til Placa de Catalunya. I gaderne til venstre for La Rambla ligger bl.a. det Moderne Museum som varmt kan anbefales. Dette område er også opholdsstedet for byens unge kunstnere og autonome eksistenser. Her findes seje små klubber til om aftenen og de sene nætter. Denne del af byen er også byens modsætning til et red-light distrikt, flankeret af hurtige og opfindsomme lommetyve. Men hvis man kan lade være med at blive skræmt af dette faktum, så kan man finde mange små hyggelige torve med sin helt egen charme og steder hvor man kan se et mere alternativt Barcelona, som ikke fyldes af shopping komplekser. 


Til højre for La Rambla kan Cataloniens og Barcelonas stolte historie opleves. Meget af det kan være svært at få øje på, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Det ligger nemlig en rig historie af en storhedstid gemt og begravet i ruiner helt tilbage til romertiden. O der er ikke præcis skiltet med, hvor det ligger. Men hvis man kender de små passager og Cataloniens historie er dette området meget interessant. En dagstur med guide er måske at anbefale. Barri Gotic er den ældste del i den gamle bydel og her er husene bygget i sten og omgivet af idylliske små mørke og smalle labyrintgader Her findes mange gode restauranter og gaderne er fyldte med turister døgnet rundt. Længere oppe nordpå og midt i byen finder man alle de fantastisk smukke huse langs de brede gader og sideveje. Det er svært, ikke at lade sig medrive af de fantasifyldte huse der er blevet bygget i sten og stål med sine runde former, ofte prydet med de typiske fliser og glas. Byggestilen er blevet kaldet jugendstil og hovedparten er blevet designet af den gruppe af arkitekter der kaldte sig Modernistas. Blandt dem var selvfølgelig Antoni Gaudi kronejuvelen. Idéen med denne byggestil var at skabe en typisk catalansk arkitektur med rødder tilbage til Cataloniens storhedstid omkring middelalderen, hvor den blev spredt ud over det sydlige Europa.


Et krydstog i Middelhavet med Norwegian Epic byder på talrige af oplevelser. 

 

 

Find dit krydstogt med Norwegian her: 

Krydstogt med Norwegian Cruise Line i Middelhavet
Krydstogt med Norwegian Cruise Line i Caribien