INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

 

Hvad er et krydstogt?

Hvor mange hoteller eller resorts kender du til, som har sufsimulator, Go-cart, Zipline, klatrevægge, tennisbaner, skøjtebane, fitnesscenter og spa? Som også har et teater med Broadwaymusicals, casino og rigtig mange restauranter, barer, cafeer og butikker samt vandland, swimmingpools, jacuzzies, flere soldæk med masser af solvogne og endda parker? Og som samtidig tilbyder dig service af meget høj klasse og ikke mindst med alle måltider inkluderet. Vel og mærke rigtig gode måltider?

Vi har en hel del. Og det bedste ved vores er, at du samtidig kommer rundt og oplever nye destinationer hver dag uden at du skal pakke ned og ud hele tiden. Du er garanteret nye oplevelser hver dag!

Du har alle muligheder for at få en aktiv eller afslappende ferie på en krydstogtsrejse. Det bestemmer du fuldstændig selv. For nogetMSC Aurea SPA af det bedste ved et krydstogt er, at du helt selv bestemmer dit aktivitetsniveau. Der er masser af områder ombord på skibet, hvor der er fred og ro til dig, som ikke ønsker at deltage i skibets mange aktiviteter og underholdning. Ønsker du super afslapning og virkelig har brug for at koble helt af, så skal du unde dig selv en eller flere behandlinger i skibets spaafdeling. Du kan også finde en solvogn på soldækket væk fra underholdning og mange mennesker. Eller du kan vælge en kahyt med balkon, som du har helt for dig selv. Her kan du sidde om morgenen og vågne samtidig med, at du nyder udsigten ud over havet eller ser på indsejlingen til dagens destination.  Der er selvfølgelig også krydstogter på mindre skibe uden en masse underholdning og aktiviteter.

Hvis du på nogen tidspunkter har lyst til at blive underholdt, så find en solvogn på det store soldæk. Her kan du møde folk fra hele Verden og på den lille scene underholder skibes personale nogle gange i løbet af dagen. Om aftenen kan du gå i teateret eller til en af skibets andre scener og se shows eller musical.

Vil du være fysisk aktiv, så er det bare at give los. Du kan træne i skibets fitnesscenter, svømme, spille bold, kører go-cart, spille minigolf, klatre, løbe – ja mulighederne er næsten uendelige!

/upload/RCL_Balcony_Suites_1600x900.jpgMaden ombord på et krydstogtskib er virkelig god og i en helt anden klasse end mange af de helpensionshoteller du måske allerede kender eller har hørt om. Du har flere restauranter at vælge imellem. Blandt andet kan du frit vælge, om du vil spise i buffetrestauranter med de meget store udvalg eller i en a la carte restaurant, hvor du frit kan vælge mellem flere forretter, hovedretter og desserter. Og du kan vælge lige så mange af hver, som du vil.
Derudover har flere skibe specialrestauranter, som f.eks mexicansk, japansk og gourmet. Nogle mod mindre tillæg og andre inkluderet i din krydstogtspris.

Når krydstogtsskibet er i havn, så åbner der sig endnu flere muligheder for masser af nye oplevelsSeychellerneer.
Og igen er det dig, som helt selv bestemmer, hvad du vil foretage dig.
Du kan selvfølgelig vælge at blive ombord på skibet. Men du kan også gå i land – enten på egen hånd eller vælge et af skibets mange udflugter. Så det er bare at vælge: Vil du have en dag på stranden, shoppe, se de lokale seværdigheder, spise lokalt, dykke eller noget helt helt andet.
Et krydstogt bliver ofte til flere. For når du først har prøvet et krydstogt, så vil du afsted igen!