INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Få nogle timer i Rom efter dit krydstogt
og inden din hjemrejse

Efter en studietur med Symphony of the Seas valgte Patrik et eftermiddagsfly hjem og Rom og brugte tiden på en tur til Rom. Se her hvordan og få nogle gode råd til transport og bagage. Læs om studieturen her.


Et tip, hvis dit krydstogt slutter i Civitavecchia udenfor Rom og du har nogle tiden til din flyafgang hjem: Brug dem på en tur til Rom.
Der er masser af tilbud på busser og taxi med guider, der ønsker vise dig Rom. Men man kan faktisk gøre det meget nemt selv på egen hånd. Tag de gule busser fra havnen til tog stationen i Civitavecchia, som i øvrigt virker til at være en pæn og historisk lille by.
Du kan downloade appen: "Trainline EU" og købe dine togbilletter direkte i appen eller du kan købe den på stationen. Husk at billetter altid skal stemples for at være gyldige. Det koster kun EUR2 at komme til Civitavecchia togstation fra havnen. Herfra koster det så mellem EUR7 og EUR15 at komme hurtigt videre ind til Rom.
Der er forskellige togselskaber der kører denne route. De tilbyder alle den samme service men kvaliteten (aircondition) kan være meget forskellig og tiden det tager. Det tager mellem 40 min og over en time, alt efter, hvad du vælger.
Jeg anbefaler at man tager toget hele vejen til Roma Termini, hvor man meget nemt kan aflevere sin bagage i et "left luggage". Nogle meter derfra ved den næste dør, køber du også den næste billet til lufthavnen (cirka EUR15). Husk at være i god tid når bagagen skal hentes. Køen kan være ret lang og logikken, når du skal hente din bagage, kan for skandinaver virke lidt kaotisk.
Når bagagen er afleveret kan du få nogle fantastiske timer i Rom. På Roma Termini findes en mængde fantastisk lækre små butikker, (lidt som torvehallerne i København) med italienske specialiteter og et par vinbarer med et godt sortiment. Fontana di Trevi ligger, eksempelvis kun 2 km her fra. Man kan godt tage Metro der hen men det synes jeg er lidt dumt. Hele turen derhen er nemlig som at gå igennem selve kernen af store deler af den vestlige verdens civilisation. Følelsen af at se og mærke historiens vinger bevæge sig, når man går igennem de trænge gader, er absolut ikke den værste oplevelse.
Toget til lufthavnen tager 40 min. og de går meget ofte. Hvis du har købt billetten før afgang, er du garanteret en plads ombord på toget. Du kan også bruge din app i mobilen til dette. Der går også busser men de plejer at være ret godt fyldt op og så er du er ikke garanteret en plads på bussen når den afgår.

Ved Roma Termini plejer køerne til busserne at være ret lange med mennesker og bagage. De skilter meget dårligt med hvilken bus der kører til enten Fiumicino og Ciampino. Hvis du spørger en person om dette får man oftest en tomme op og det automatiske: Si, prego.
Good luck!