INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Krydstogter i rolige omgivelser med meget høj service

Det er ikke alle på et krydstogt, som ønsker vandland, aktiviteter hele dagen og dans hele natten. Ønsker du et mere roligt krydstogt med høj service - eller måske endda extra høj service, så findes der også et krydstogt til dig. Herunder er vores anbefalinger til dig, som ønsker et krydstogt i rolige omgivelser.

Princess Cruises :  Rederiet er helt generelt for det voksne publikum og udbudet af underholdning er derfor også tilrettelagt til de voksne gæster. Om aftenen kan du se udendørsbio under stjernerne, et show i skibets teater eller du kan danse til forskellige
musikgenre på skibets mange dansegulve. I løbet af dagen kan du deltage på et kursus og lære alt om fotografering, PC_Ruby_Princess_Sanctuarykeramik, vinsmaning eller madlavning.
Ombord på Princess Cruises skibe findes mange forskellige restauranter at vælge imellem med smage fra mange steder i Verden. I Lotus SPA tilbydes der skønne behandlinger for både kroppen og ansigtet i rolige og harmoniske omgivelser.
 MSC Yacht Club : Privat, eksklusivt og luksuriøst - sådan beskriver MSC Cruises selv MSC Yacht Club.MMSC_ButlerSC Yacht Clubs har sin egen private afdeling på skibet med alle kahytter og suiter forest på skibet. Den private lounge, Top Sail Lounge har en fantastisk panorama udsigt. Bor man på MSC Yacht Club så kan man spise i egen restaurant med eget og meget lækkert køkken. I den private afdeling på skibet findes der også et hyggeligt og roligt poolområde med pool og jacuzzies.  MSC Yacht Clubs gæster har deres egen butler og conciergeservice døgnet rundt med mulighed for at bestille private udflugter med egen guide. Der er adgang til Aurea Spa. Har man først prøvet MSC Yacht Club, så er det svært at slippe igen.
 

The Haven by Norwegian Cruise Line :  I en privat del af skibet ombord på Norwegian Cruise Lines skibe findes suiter og villas i The Haven. Her er extra fine produkterne i suiterne og villaerne og extraordinær høj serviceNCL_Getaway_HavenSpa_Svit-2. Gæsterne i i The Haven har butlerservice og concierge-service døgnet rundt. Allerede ved ankomsten kan concierge teamet hjælpe med at forudbestille udflugter, middage, SPA-behandlinger eller hvad I nu ønsker hjælp til. Bor man i The Haven har man selvfølgelig mulighed for at spise i specialrestauranterne ombord, men der findes også den private Haven restaurant til morgenmad og frokost. The Havens gæster har adgang til en privat og eksklusiv Courtyard med egen pool, jacuzzies, soldæk og bar. 

Holland America Line : OmHAL_deckstolar_ombordbord på Holland America Line findes alle de bekvemligheder, man kan ønske sig. Du vælger selv, om du vil deltage i ngen af de aktiviteter, som findes ombord eller om du bare vil slappe af i en liggestol. Valget er dit. Der findes børneklubber ombord, men Holland America line´s primære målgruppe er voksne, som ønsker et krydstogt i høj klasse med rigtig god service og meget god mad.

 • Christoffer

  Jeg kan hjælpe dig med alt om krydstogter
  Kontakt mig på tel: 3311 2410 eller på info@cruisemarket.dk

 • Signe

  Jeg kan hjælpe dig med alt om krydstogter
  Kontakt mig på tel: 3311 2410 eller på info@cruisemarket.dk