INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Patriks krydstogt med Symphony of the Seas

Et af Patriks mange krydstogter var ombord på Symphony of the Seas. Læs om turen og dette helt utrolige skib, som er Verdens største.
 

Studietur: 10. juni 2018 – 14. juni 2018.
Rederi: Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) & Symphony of the Seas

 

Der går mange direkte fly mellem København og Barcelona. Og fra lufthavnen er dedt nemt med en taxa til krydstogtshavnen i Barcelona. Den ligger meget centralt i byen. Kun få kilometer væk fra hvor den berømte gågade; "La Ramblas". Jeg tog en taxi fra lufthavnen direkte og det kostede ikke mere end EUR38,-. Jeg rejste alene og bilen var ikke særlig stor. Det bør ikke koste mere end EUR50,- for en familie på 4 personer at tage sig fra lufthavnen og til skibet på ca. en halv time.

For dem der har checked in online, så går det meget hurtigt med at komme ombord, når du sejler med Royal Caribbean Cruise Line fra Barcelona.

 

Symphony of the Seas og søsterskibet Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line er noget meget specielt og helt for sig selv. De to identiske skibe er begge verdens største krydstogtsskibe med alt man kan ønske sig, fordelt på 18 dæk. Her findes en mængde af restauranter, caféer og masser af aktiviteter. Dæk nr. 17 er kun for dem der bor i en suite på det samme dæk på skibet. Skibet tager mere end 5.500,- passagerer plus al besætning der arbejder ombord på skibet. Til trods for dette, føles det ikke så klaustrofobisk med alle disse mennesker. Jeg tror at alle aktiviteter ombord nok hjælper en del på at sprede mennesker. Derimod er man nødt til at reservere i god tid, hvis man vil se et show eller spise sin aftensmad i sin specielle favorit restaurant. Om morgenen er den dog lidt kritisk hvis man kun er til buffeten ved Windjammer Market. De fleste spiser nemlig sin morgenmad her, fra buffeten på dæk 16 ved Windjammer Market Place. På grund af presset på ledige bord og kø til restauranten, valgte jeg at indtage min morgenmad ved Solarium Bistroen forrest på skibet på dæk 15 i stedet. Du kan vælge at sidde i restauranten eller udenfor, hvis du ønsker det. Og det er absolut at foretrække. For dem der ønsker at spise sin morgenmad under endnu mere stille forhold med en behagelig brise fra havet, kan jeg anbefale den mexicanske restaurant; "El Loco". Her kan du få din omelet krydret med chili og serveret med bønner.

Ombord på Symphony of the Seas er området "Solarium" er en perle for dem der ønsker total afslapning. Hele døgnet er det åbent i princippet og her kommer der ingen børn. Dette er en god plads at samle sine tanker, liggende i en sofa, en solstol eller i et boblebad. Og samtidig nyde den flotte udsigt, som der er her, forrest på skibet på dæk 14-15.
I løbet af dagen er der, som sagt, meget aktivitet ombord på Sympony of the Seas, som på alle Royal Caribbeans skibe. Der er mange passagerer der ser skibet som selve destinationen, og derfor bliver ombord under det meste af hele turen.
På dæk 15 og 16 finder du alle udendørsaktiviteter, bl.a. den berømte "Flowrider" for dem der ønsker at udfordre sin surfer kundskaber. Der findes faktisk to af dem, i den ene står man op og i den andre ligger man ned på mave eller sidder op på knæene. Her findes muligheder for at spille fodbold og basket på sport banen, en høj klatrevæg samt en mini golf bane. Man kan swinge sig selv over skibet med den berømte "zip-line" bagerst på dæk 16 og kigge ned på "Boardwalk", som ligger 10 dæk længere ned. Det er en spændende og hårrejsende oplevelse som man gør med en vis dødsforagt. Hvis man tør kigge ned og finder noget man kan lide der nede på Boardwalk, kan man bagefter gå hen til skibets "The Ultimate Abyss Slide". Her glider man hele vejen ned til dæk 6 i sådan en fart, at G-kraften bliver udfordret.
The Abyss slutter bagerst på skibet ved Aqua teatret og hvis det er tid for det om aftenen, kan jeg varmt anbefale det show, som bliver udført af en japansk dansegruppe her ved 19.00- tiden. Disse forestillinger blander dans og udspring fra forskellige højder med en type af martial arts i en forholdsvis lille pool.
Man bør, som sagt, bestille plads til alle shows ombord på Symphony of the Seas, da de er meget populære og holder en meget imponerende høj standard. "Royal Theater" viser musikalen "Hairspray" og i "Studio B" vises skøjteshowet "1977", som er helt fantastisk.
Boardwalk på dæk 6 er fyldt af restauranter, barer og butikker med blandet indhold. Hernede, fra dæk 4 til dæk 6 er også hvor du finder alle indendørsaktiviteter i form af træningslokaler, teater ("the Royal Theater"), "Studio B" (skøjteshow), kasino, en meget fin jazz klub og muligheder at spille videospil og meget mere.
Her finder du også "Main Dining Room", "Johnny Rockets" og de andre special restauranter, "Soleros" (serverer pizza hele døgnet rundt) og "Bionic Bar". Her bestiller du din drink med et tryk på IPad ‘en og så mixer 2 stk. robotter dem sammen. Det er faktisk meget underholdende og fascinerende at kigge på. Destinationerne er meget klassiske på disse turer, fordi havnene skal være tilstrækkeligt store til at modtage et stort skib som Symphony of the Seas. Efter Barcelona standsede vi i Palma de Mallorca, Marseilles, Savona (Florens og Pisa) og vores tur sluttede så allerede i Civitavecchia udenfor Rom.

Læs videre her om, hvordan Patrik valgte en flyafgang sidst på eftermiddagen og brugte tiden i Rom. Du får gode råd til både transporten og bagagen.