INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Karen Louises krydstogt med Norwegian Bliss

Karen Louise har efterhånden været på mange krydstogter. Derfor er det extra skønt at læse hendes begejstring for Norwegian Bliss her. Karen Louise var med på det første krydstogt med Norwegian Bliss
 

Studietur med Norwegian Bliss

Vi skal på første krydstogt med helt nye Norwegian Bliss. Vi ankommer til Norwegian Bliss efter en længere bustur fra Hamburg til Bremerhaven. Norwegian Bliss er det nyeste skib hos Norwegian Cruise Line og synet af det imponerende skib begejstrer alle. Efter en hurtig og effektiv indcheckning går jeg ombord og er vild med det jeg ser. Skibet fremstår i lyse indbydende og dæmpede farver, der får enhver fra Skandinavien til at klappe i hænderne af begejstring. Det er en stil der appellerer til at her er afslapning i højsædet, ingen stress, blot rendyrket afslapning.

Har fået tildelt en kahyt lige ved elevatoren (dejligt bekvemt), og da jeg åbner døren, finder jeg en dejlig rummelig kahyt i lyse farver brudt af nogle få blå elementer med en skøn balkon, der er en anelse større end de normale grundet en skrå vinkel. Badeværelset har også en fin størrelse med en bred håndvask og brusekabine i hjørnet.

Ovenpå den lange bustur og en efterhånden sulten mave, allierer jeg mig med nogle af vores svenske kollegaer og vi går straks mod ’The Local’ for en hurtig bid mad (klassisk pub-mad). Her kan fås burger, fish n chips, suppe og andre simple retter og selvfølgelig lokker de med en lækker dessert. Vi hoppede alle på æblekagen, som var perfekt afslutning med vores "lette" måltid.

Som på alle skibene hos Norwegian Cruise Line er der Samme aften er der underholdning i teatret ombord på Norwegian Bliss og vi bruger de næste par timer i selskab med drengene fra Jersey i den succesfulde Broadway forestilling "Jersey Boys". Den er måske lidt lang tid om at komme i gang, men så skal jeg ellers love for, at der kommer smæk for skillingen med alle de gamle kendte hits som "Can't Take My Eyes Off You", "Big Girls Don't Cry" og "Walk Like a Man".

Forestillingen slutter ret sent, så vi skynder os ned i ’ The Manhattan Room’ (main dining room), for at indtage dagens sidste måltid. Det er et fantastisk rum med højt til loftet og arkitektonisk runde lamper hængende ned fra dette. På hvert af de runde borde er placeret en lille hyggelig bordlampe.
Menukortet udleveres af den søde og yderst opmærksomme tjener, og jeg får lyst til at smage det hele, men der er jo også en vægt, der skal passes, så jeg nøjes med en cremet suppe ’New England clam chouder’ til forret suppleret med rejecocktail og til hovedret ’Beef Wellington’. Det er om noget det bedste mad, jeg nogensinde har fået på et krydstogtskib, og det siger ikke så lidt. Mad er altså bare god på Norwegian Bliss. Det er den i øvrigt på alle Norwegian Cruise Lines skibe. Og det er vigtigt på et krydstogt.

Næste morgen står den på skibsrundvisning, hvor vi ser et udvalg af de forskellige specialrestauranter. Faktisk er der hele 27 forskellige spisemuligheder ombord af både den lette snack-type til de helt store gourmetmåltider. Af restauranter der er inkluderet i prisen er der en buffetrestaurant ’Garden Café’ og 3 main dining rooms, den helt store ’Manhattan Room’ og de to mindre midtskibs der ligger overfor hinanden og giver en mere intim atmosfære ’Savour’ og ’Taste’. Der er hele 12 specialrestauranter der byder på alt fra seafood, italiensk, mexicansk, japansk, world food, et traditionelt steak house til isbar, chokoladecafé og en Starbucks og hvem elsker ikke Starbucks?. Jeg fik prøvet fiskerestauranten ’Ocean Blue’ med de perfekte romantiske rammer, og hvor der også er enkelte borde udendørs i godt vejr. Tror jeg valgte de forkerte retter, for var ikke helt oppe at ringe, men er sikker på at de kommer efter det. Til gengæld var den lille hippe world food restaurant ’ Food Republic’ med store panoramavinduer et stort hit og noget jeg med glæde tænker tilbage på. På hvert bord er placeret en lille ipad, hvorfra man bestiller de retter man ønsker. Alt på kortet så lækkert ud, så det var virkelig svært at vælge, men jeg valgte 4 små snackretter, som bl.a. bestod af sushi og nogle ualmindelig velsmagende fish tacos, som jeg stadig drømmer om. Det er ’finger-food’, når det er bedst.

Vi fik også en rundtur til børneområdet, men når der ikke er nogle børn (grundet branche/pressetur) er det svært at forestille sig, hvordan det kan være, når der myldrer børn rundt over det hele. Det er farverige lokaler med lavt til loftet. Til gengæld er der masser af legeaktiviteter, så der er noget til børn i alle aldre.

På dæk 19 findes verdens største gocart bane til søs. Jeg ville SÅ gerne have prøvet det, men det var desværre så populært, at der var optaget under hele turen. Det koster USD 7 per tur og alle jeg talte med, sagde at det var det vildeste adrenalinsus, så det har jeg helt sikkert til gode. Der ligger også en ’Laser Tag’ bane på dæk 20, hvor man kan udleve sine ’Star Wars’ drømme. Det koster USD 7 per tur. Der er også den obligatoriske vandpark ombord med flere vandrutchebaner, både af den slags der bevæger sig udover rælingen og dem hvor det går nærmest lodret ned. Ønsker man aktiviteter af den mere afslappende slags, er der også en fuldt udstyret spa afdeling, hvor man kan få massage, sat håret eller klippet skægget i den særlige barbersalon. Mod et dagligt gebyr kan der tilkøbes afgang til spaen med en plunge pool og indbydende liggestole hvor man kan nyde den smukke panoramaudsigt.

Om aftenen kan man enten vælge at se et show, eller få et godt grin i selskab med skibets to stand-up komikere der nok skal få sat gang i latterkramperne. Og på de senere nattetimer fyrer dj’en op for musikken og får sat gang i dansefødderne (på udvalgte aftener er der silent disco hvor alle har hovedtelefoner på). På varme sommeraftener kan man danse under stjernerne til livemusik på pooldækket.

Denne aften efter middagen starter vi med at få en øl i ’The District Brew House’, der har det vildeste øludvalg med mere end 50 forskellige øl på flaske og 24 fadøl. Enhver ølelskers drøm. Her er en hyggelig pub-stemning og selvfølgelig er der livemusik som der sig hør og bør. Herefter søger vi mod ’The Cavern Club’, hvor der udefra er helt stille, men så snart man åbner døren hører en hujen og klappen, dansen og skrålen. Det er selvfølgelig det legendariske Liverpool band ’The Beatles’ (aka det bedste kopiband der findes) der spiller op til dans med alle de kendte og elskede hits. Vi begynder med det samme at synge med og hofterne begynder også at vrikke lidt på flere af os. Det er en skøn afslutning på en lang dag.

Næste morgen indtager jeg morgenmaden i restauranten ’Taste’. Her er nemlig lidt mere ro end i det ’Garden Café’ og jeg får min obligatoriske Eggs Benedict, som efterhånden er en tradition ombord på krydstogter. Herefter op i kahytten og pakke de sidste ting, inden jeg forlader ’Norwegian Bliss’. Det var et dejligt møde og forhåbentligt ikke mit sidste, da dette skib tilbyder alt det bedste et krydstogtskib har at byde på.