INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Vores svenske kollega, Kjelles krydstogt i Japan 
med Costa neoRomantica

Tokyo – Nagoya – Okinawa – Keelung – Tokyo

I november tog min sambo og jeg mod "solopgangens land" for at kombinerer et 8 dages krydstogt fra Tokyo med nogle dage i megametropolen Tokyo. På krydstogtet skulle vi besøge de sydlige øer i Japan og Taiwan.

Vi landede tidligt formiddag i Narita og fandt hurtigt vores hurtigtog ind til det centrale Tokyo.  Vi havde aften med fantastisk mange mennesker overalt, blinkende neon og fabelagtig streetfood i bydelene Shibuya og Harajuku. Næste dag gik vi ombord på vores hjem for de næste 8 nætter,nemlig krydstogtskibet Costa neoRomantica.

Dette lidt mindre, men rummelig og nyrenoverede skib kunne vi lide med det samme. Costa neoRomantica er hyggelig og tidsløs indrette med store åbne rum. Vores store indvendige kahyt føltes helt sikkert som et hotelværelser. Vi fandt hurtigt vores favoritplads på det overdækkede soldæk Saint Tropez Lido. Et must, når man sejler med Costa neoRomantica er at spise minimum 1 aften på  "La Fiorentina" Steak House. Merprisen for at spise her er ca. 30 Euro - men tro mig, det er de absolut også værd.

Kjelle_Costa_Japan_780x400.jpg

Første stop på krydstogtet var i Japans 4. største by Nagoya. Her valgte vi at tage med på en udflugt til Inuyama, som er en mindre by lige nord for en Nagoya. Byens slot betegnes ofte som et af de ældste i Japan med rødder tilbage i 1440. Efter en stemningsfyldt gåtur blandt ahorn og templer besøgte vi shoppingområdet Osu i Nagoya. Men her nåede vi dog kun en brøkdel af de 1200, som er i området.

Nagoya_slott_Japan_780x400.jpg

Tilbage ombord på neoRomantica fik vi besked om en ændring i ruten på grund af dårligt. Det betød, at vi desværre ikke kunne besøge den lille ø Miyakojima. En ændring, som naturligvis blev taget af sikkerhedsmæssige årsager. 

Næste havn blev i stedet Naha, som er hovedbyen på Okinawa. Den tropiske varme og de mange palmer var tydelige tegn på, at vi nu befandt os i en anden del af Japan. Her tog vi først en gåtur i Tsuboya, innden vi shoppede løs på hovedgaden Kokusai Dori i Naha.

Sidste stop på krydstogtet inden vi igen skulle nordpå var en af Taiwans vigtigste havnebyer Keelung, som ligger tæt på hovedstanden Taipei. Her valgte mange at tage med på udflugt. Vi valgte at blive og fandt blandt andet et livligt morgenmarked med alle tænkelig varer til salg.

Japanese-maple-780x400.jpg

Efter vores dag i Taiwan gik turen igen mod nord med to dage på havet. Da der var en frisk vind begge dage brugte vi det tiden på at slappe af, læse, spise god mad og deltage i et par quizzer i "Grand Bar Piazza Italia".

Tillbage i Harumi port Tokyo igen hoppede vi ind i en taxi og kørte til bydelen Asakusa. Her havde vi booket os ind i en "ryokan", en traditionel Japansk kro. Efter at vi havde checket ind begav vi os ud i vrimlen mod Tokyo´s ældste tempel Sensō-ji. Vi havde en fantastisk sidste dag og aften i denne helt magiske by. Næste morgen tog vi Tokyo Metro ud til Narita for at påbegynde vores rejse hjem.

Krydstogter med Costa Cruises

Krydstogter i Asien