INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Hvorfor vælge et krydstogt med
Norwegian Cruise Line?

Norwegian Cruise Line er amerikansk rederi med farverige skibe og en afslappet atmosfære ombord. Vi har herunder samlet nogle af vores argumenter for at tage på krydstogt med Norwegian Cruise Line.

Feel Free - et koncept der passer til alle

Du bestemmer selv ombord på Norwegian Cruise Line´s skibe. For der er ingen faste spisetider og inden dress code. Og du har et stort udvalg af restauranter, underholdning og aktiviteter at vælge imellem.

Mange destinationer

Norwegian Cruise Line tilbyder populære krydstogter i stort set hele verden. Caribien og Middelhavet er absolut nogle af de mest populære. Men også Alaska, hvor helt nye Norwegian Bliss sejler.

Prisvindende Broadwayshower

Du kan være så heldig at Rock of Ages, After Midnight, Burn The Floor og Cirque Dreams & Dinner opføres på dit krydstogt. Alle shows er inkluderet i krydstogtprisen!

Sjov for børnene

Skibene har altid vandparker med flere pools og vandrutschebaner. Ombord er der børneklubber for alle børn og unge mellem 3-17 år. Og der er mange aktiviteter for de unge:  gamerooms, bowlingbane, biograf, minigolf, forhindringsbane, basketball og fodboldbane og meget mere.Aktiviteterne kan varierer på skibene og afgangene.

Spisesteder

Når du er på et krydstogt med Norwegian Cruise Line, så har du altid minimum en  a la carte restaurant og en buffet restaurant inkluderet i krydstogtprisen. Udover disse kan du vælge og pakke mellem en bred vifte af specialrestauranter. Vi vil meget gerne anbefale dig at prøve Teppanyaki, Cagney's Steakhouse og La Cucina. Du kan bestille specielle restauranter på selskabets hjemmeside før afrejse.

Kahytter til alle

Ombord er der alt fra studioes til dem, som rejser alene til indvendige og udvendige kahytter og kahytter med balkon. Der findes også familiekahytter og suiter i mange forskellige kategorier.

Fitness

På alle Norwegian Cruise Lines skibe er der et stort motionscenter med mange muligheder for forskellige typer træning. Der er en udendørs joggingbane og et område, hvor der kan være f.eks tennisbane og fodboldbane. Mange kunder ønsker i dag en aktiv ferie og det er absolut muligt, når du tager på et krydstogt med Norwegian Cruise Line.

Hawaii

Norwegian Cruise Line's unikke Hawaii krydstogt med Pride of America: Krydstogt på 8 dage omkring  Hawaii's smukke øer md start i Honolulu hver uge hele året rundt. Læs mere og bestil Hawaii krydstogtet her.