INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

 

Hvilken tur skal jeg vælge med Hurtigruten?

Vores svenske kollega Hallin har været en tur med Hurtigruten og vil i den forbindelse skrive flere indlæg/rejseberetninger om turen. Der er ingen tvivl om, at rejsen med Hurtiguten er Verdens smukkest sørejse. Et spørgsmål, som mange har er: Hvilken tur skal jeg vælge. Hallin hjælper dig her:

Uanset hvilken tur, som du vælger, så er det en god ide, at være klar i enten Bergen eller Kirkenes i god tid inden afgang. Vælg eventuelt en overnatning i afgangsbyen inden afgang. Bergen er en skøn by at være i. Vælger du den sydgående tur fra Kirkenes, så findes der her en del udflugter, som er værd at deltage i.

Nordgående Bergen-Kirkenes

Dette er den mest bestilte tur. Det skyldes nok mest, at skibet går ind i Geirangerfjorden i perioden juni – august.  I september og august sejler skibet gennem Hjørundfjorden, som sige at være Verdens Smukkest fjord. På turen kan du opleve flere interessante byer, Ålesund, en fantastisk lille perle. Du får god tid i en af kystens største byer, Trondheim, som er en rigtig hyggelig by med den katedral Nidarosdomen.  Desuden besøge Tromsø også i dagstimerne. En charmerende by med manger butikker og restauranter. besöker man under dagtid, en charmig stad med stort utbud av affärer, restauranger och de brygger sitt eget öl. I Tromsø er der mange muligheder for at deltage i flere udflugter. Bodø er en fin lille kystby også med flere muligheder for udflulgter i dagstimeerne.

HURT_Alesund2_675

HURT_Host_Hjorundfjorden_675

Sydgående Kirkenes-Bergen

Det var den tur, som vi valgte. Det skyldes, at vi ville opleve Lofoten i dagstimerne. Mange mener, at Lofoten er den smukkeste del af Norge og jeg er helt enig! Blandt andet kommer skibet ind i den smalle og helt fantastiske Trollfjorden, så man næsten kan røre kysten, mens skibet sejler. Der tages højde for denne del af rejsen gennemføres, hvis vejret ikke tillader det. Hele dagen stod vil klar med kameraet forrest på dæk 5 og kunne følge det smukke landskab helt tæt på. Det var definitivt et af rejsens absolutte højdepunkter. Der findes flere udflugter, som man kan deltage i, hvis man vil se mere af Lofoten. På den sydgående fly besøges også Trondheim, hvor skibet ligger til kl 06.30 og afgår igen kl.  10.00. Du kan nå en lille gåtur og se Nidarosdomen. En skøn oplevelse er er høre i midnatskoncerten i Tromsø. I dagstimerne passeres også  ”De Syv Søstre” og Torghatten.

trollfjorden_norge

Nidarosdomen i Trondheim

Selv med ovenstående kan det være svært at vælge den rigtige tur. Vælg den tur, som passer dig bedst. Er det stadig svært, så vælg den store tur Bergen – Kirkenes – Bergen, så får du det hele med. 


mordkapp_norge