INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Hvilken tidspunkt på året er det bedst at sejle med Hurtigruten?


Vores svenske kollega Hallin har været en tur med Hurtigruten og vil i den forbindelse skrive flere indlæg/rejseberetninger om turen. Der er ingen tvivl om, at rejsen med Hurtiguten er Verdens smukkest sørejse. Et spørgsmål, som mange har er: Hvilket tidspunkt på året er er det bedst at rejse med Hurtigruten?
Hallin kommer med sine bud her:

 

For at få mere at vide om, hvad hver årtids højdepunkter på en tur med Hurtigruten er, har jeg talt med flere ansatte ombord på skibet. Jeg fik også at vide, hvilken årstid, som er deres favorit. Selv udvalget af udflugter varierer alt efter årstiden, hvilket naturligvis også påvirker valget af den årstid, som passer den rejsende bedst.

Hurtigruten blev startet i 1893 af kaptain Richard With som havde vundet et udbud om retten til at stå for trafikken til de nordlige og ikke helt tilgængelige dele af Norge. I starten gik turen fra Trondheim til Hammerfest, men blev løbende udvidet med flere destination og længere ture. Hver dag starter et nyt sin rejse fra Bergen op til Kirkenes og tilbage igen. Denne tur tager 11 dage.

Sommer

Sommeren er den mest populære periode at sejle med Hurtigruten i. Skibene er alltid fuldbooket og det kan være svært at få plads på både de herlige solstole og på dæk 7, hvor man sidder
sidder tilbagelænet i komfortable lænestole og følger rejse gennem store panoramavinduer . Hvorfor denne sæson er den mest populære er naturligvis på grund af vejret og lyste og den fantastiske midnatsol. Det lokker mange tureisten med på en tur med Hurtigruten. De fleste turister kommer fra Tyskland og USA. Om sommeren sejler skibene desuden ind i Geirangerfjorden,  som helt naturligt er et rigtig stort højdepunkt. Det er også det tidspunkt på året, hvor der er flest udflugter at vælge imellem netop på grund af vejret.

HURT_Geiranger_ovan_675

HURT_Geiranger_fall_675HURT_sommar_trollfjord_675HURT_sommar_lofoten_675


Efterår

Når efterårsrejserne starter, så går Hurtigrutens skibe ind i magiske Hjørundfjorden. På denne tid kan den skønne sensommervarme og de fantastiske efterårsfarver nydes.  Golfstrømmen varmer vandet op, så varmen er længe ved kysterne.. Oppe nordpå begynder det at blive koldere. Og det er fantastisk at se skiftet langs kysten med de begyndende efterårsfarver. Senere på efteråret kan det blive mere blæsende og der kan forekomme efterårsstorme. Skibets kaptajn er rutineret og besked, når skibet kommer ud på åbent hav, hvilket oftest ikke er mere end 1 – 2 timer ad gangen. Oftest er sejler skibet inde ved kysten. Jeg kan virkelig anbefale at tage plads forrest på dæk 7, hvor den smukke natur kan nydes, mens skibet sejler. Det er en magik oplevelse. Man kan være heldig at få set nordlys på turen, selv om dette oftest er senere på året.  


HURT_Host_Hjorundfjorden_fartgy_675


Vinter

Jeg var et besøg på kommandobroen og her anbefaler de en tur med Hurtigruten om vinteren.  Den er den periode, hvor der er færrest turister ombord. På kommandobroen fremhæver de den magiske natur,når sneen ligger sig på bjergene. En rigtig god grund til at tage afsted om vinteren er, at man får set det fantastiske nordlys. Der er nemlig altid nordlys i denne sæson. Har man ikke oplevet nordlys før, så er det en oplevelse for livet. Specielt når man er ude på havet og ikke andet lys forstyrre det fantastiske syn. Der findes også en masse udflugter, som man kan komme på om vinteren. F.eks til Bergtatt marmor- og kalkmine udenfor Kristiansund, en expedition i Hammerfest til toppen af Salenfjellet, en midnats-snescootertur i Mehamn med nordlys, Kirkenes Snehotel samt endnu en snescootertur i det artiske landskab ved Kirkenes. Norge er fantastisk med sne!

vinter i Norge med Hurtigruten

HURT_Vinter_Stuga_675Norrsken i Norge


Forår

Denne sæson er næsten alles favorittid med Hurtigruten. Og når jeg spurgte hvorfor fik de et drømmende blik i øjene og svarede: Lyste! Foråret langs den norske kyst har et helt specielt lys, som man ikke ser på noget andet tidpunkt om året. Selv om dagene er korte, så er denne forårssæson noget helt specielt. Kan du lide at tage gode billeder, så har du alle muligheder for at få taget nogle flotte billeder om omfåret. Om foråret er det fantastisk at se de skiftende farver langs kysten. Fra det grønne i syd til den det vinteragtige i nord. Her får man virkelig en stor variation på sin tur med Hurtigruten langs den norske kyst.

hurtigruten_trollfjorden_spring

HURT_Var_vy_675

 

Alle sæson har noget specielt at byde på. Så hvilken du skal vælge komme an på, hvad du kunne tænke dig at opleve på Verdens Smukkeste Sørejse. 

Læs også: Hvilken tur med Hurtigruten skal jeg vælge?