INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Verdens største krydstogtsskib.
Royal Caribbean´s Harmony of the Seas.

 

Taxien ankommer til Barcelonas krydstogtshavn. Hårene rejser sig, der ligger hun. Harmony of the Seas fra Royal Caribean er 361 meter lang og ikke mindre end 66 meter bred. Der er 2.700 kahytter fordelt på 37 forskellige kahytskaHarmony 1.pngtegorier med plads til 6.410 gæster ialt fordel på 18 dæk. Der er ingen tvivl om at, det bliver den vildeste oplevelse for os at få lov at sejle med dette nye fantastiske skib.

 

Når man kommer ombord på Harmony of the Seas,  er det første man møder Royal Promenadedæk. Her er en lystig summen af glade gæster, der sidder rundt omkring på Café promonade eller på en af de mange barer og suger stemningen ind. Eventyret starter her.Harmony2.png

 


Efter at have set  vores kahyt, skal vi på oplevelsestur ombord på Harmony of the Seas. Men først går turen forbi Café promenade, hvor vi med stor appetit spiser vores første måltid. Måltidet består af den lækreste oksekødssandwich med salat. Nu er vi klar og meget nysgerrige. Så straks herefter går turen op til Windjammer Marketplace, hvor vi prøver lidt af det hele og slutter af med kage og kaffe. Der skal samles energi til kahytsbesøg.
Vi vælger at starte øverst på skibet, vi starter med at se den vildeste Royal Loft suite med balkon. En suite i to etager, som er stilfuldt indrettet med dejlige pangfarver og brugskunst. Derefter arbejder vi os ned gennem skibet ogHarmony3.png ser flere suiter, udvendige kahytter samt indvendige kahytter. Som noget ganske specielt kan man bestille en indvendig kahyt med visuel balkon. Harmony of the Seas har de lækreste familiekahytter, hvor der som en del af kahytten er en luksus køjeseng med forhæng som afskærmning. Her er god plads til hele familien. Tænk at vi, som nogle af de første, får lov at se disse fantastike kahytter. Efter en dag med kahytsbesøg er hovedet fuldt af spændende indtryk, ømme fødder og et stort smil, der slet ikke kan tørres af.

Royal Caribbean, som har verdens største krydstogtskib Harmony of the Seas, tilbyder alt, hvad man overhovedet kan forvente sig af et førsteklasses krydstogt. Udover hovedrestauranten, findes flere forskellige caféer, Bistroér, samt specialrestauranter. I specialrestauranterne kan man spise mod et tillæg fra USD 15. pr. person. Vælg f.eks en 6-8 retter menu i 150 Centrel Park eller spis på Johnny Rockets, en Autentisk 1950´er diner med jukeboks ved alle borderne. Eller få sushi og sashimi på Izumi eller mexicansk på Rita´s Cantina.
Boardwalk dækket oser af oplevelser for hele familien. Her er både en karrusel for både store og små og rusjebanen Ultimate Abyss. Den starter 45 meter over havoverfladen og tager dig på den vildeste tur med 4 meter pr. sekund fra dæk 16 til dæk 6. Her er også det kæmpestore Aqua Teater, som troner sig op agter på skibet.Harmony6.png

Vi slentre en tur gennem Harmony of the Seas´s helt egen Central Park. Her er 12.000 træer og planter. Vi snuser atmosfæren ind blandt caféer, barer og butikker og nyder en drink i Dazzles bar.

Vi ser musicalen Grease i Royal Theater, hvoHarmony5.pngr vi får skrålet med på alle de kendte sange. Der er et storlået isshow i studio B. Og man skal heller ikke snyde, sig selv for en tur i Bionic Bar. Her er noget at opleve for alle!

Du kan slappe helt af i en liggestol ved et at skibets swimmingpools, få en luksus behandling i Vitali Spa eller går en tur i fitnesscentret. Så er der mere plads til al den lækre mad ombord.
Vi var på opdagelse i Harmony of the Sea´s kæmpe børne og ungdomsclub med legerum og Teen zone. Her har de unge eget laboratorium. Der tilbydes børnepasning for flere aldersgrupper. De store kan endda lave sjove forsøg i laoratoriet.


Royal Caribbean´s Harmony of the Seas, sejler lige nu og indtil den 23 oktober i det Vestlige Middelhav på ruten Barcelona- Palma de Mallorca- Marseilles – La Spezia- Rom – Napoli – en dag på havet og så tilbage til Barcelona. Derefter sejler Harmony of the Seas over Atlanten til  til Caribien og sejler fra den 12 november ud fra Fort Lauderdale til de Vestindiske Øer.
Vi vil våge den påstand, at en uge er minimum for at opleve dette dejlige skib.
Vi ønsker jer god vind!

//Signe og Lotte

Find dit krydstogt her: 
- Krydstogt med Harmony of the Seas
- Krydstogt med Royal Caribbean
- Krydstogt i Middelhavet