INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Krydstogt - Oplevelser og afslapning!

Et krydstogt er en ultimativ oplevelse, hvor afslapning kan kombineres med en masser af aktiviter, underholdning og seværdigheder. Valget af af det rigtige rederi er vigtigt for at krydstogtet lever helt op til dine ønsker og forventninger. Mange til havet et stort udbud af restauranter, masser af underholding og aktiviteter, som findes på de store skibe. Andre ønsker afslapning og roen ombord på de mindre skibe, hvor man deler oplevelsen med et noget mindre antal gæster. Vi har et krydstogt til alle og selv sagt noget for enhver smag. Vores krydstogtseksperter hjælper dig gemmen junglen og det store udbud af rederier og skibet. 


Hvad er inkluderet på et krydstogt?

Costa_Kvinna_drink_i_handen_pådäckEt krydstogt er en meget pris overkommelig ferieform for de fleste. Det er ikke bare selve indlogeringen, som er inkluderet i rejsens pris. Helpension, underholding med alt fra natklubber til shows, biograf, gym, børneklubber, vandgymnastik og meget mere er inkluderet. Nogle eller alle drikkevarer er også inkluderet enten helt generelt eller i aktuelle kampagner.
Se mere om rederiernes drikkepakker - klik her.


Bestilling og pris

Når du bestiller dig krydstogt har du altid flere forskellige kahytstyper og kategorier at vælge imellem. De store og nyere skibe tilbyder lidt større kahytter og har flest kahytter med balkon. Naturligvis kan vi også hjælpe med familiekahytter, suiter og eksklusive dæk, for dem, som ønsker lidt extra og mere ro. Priserne varierer alt efter dig valg af rederi, rejselængde og kahytstype.

Glem ikke at være ordenlig forsikret både før din afrejse og under rejsen! 
Vi formidler både afbestillingsforsikring og rejseforsikring. Spørg os, hvis du vil vide mere. 


Rejsedokumenter - Krydstogtsbilletter

Kontroller altid din bekræftelse og dine billetter.
Her findes alle dine oplysninger om dit bestilte arrangement. Luftfartsselskaber tillader generelt ikke, at navnet på en billet ændres. Det er derfor MEGET VIGTIG at vi ved din bestilling får dit navn helt præcis, som det står i dit pas. Er navne ikke oplyst korrekt ved bestilling opkræves et gebyr for en ændring. I nogle tilfælde er flybilletten helt tabt. Flybilletter og eventuelle vouchers sendes med i en e-mail. Hvis noget er uklart eller ikke stemmer overens med det bestilte, er det vigtig at du kontakter os straks ved modtagelse af dokumenterne.  
 

Påklædning ombord

NCL_Manniskor_Waterfront-2

Afslappet tøj til brug om dagen tilpasset klimaet på destinationerne. Husk gode sko til udflugter og en lille taske. Se krydstogtskibet som et 4-5 stjernet hotel. Der er naturligvis forskel på påklædning alt efter tid på døgn og hvor man befinder sig ombord. Pænt tøj (måske endda kjole og smoking) til de, som gerne vil deltage i skibenes gallaaftener anbefales. 

Badetøj og shorts er ikke lige velset i alle restauranter, og slet ikke i barerne eller casino' et om aftenen.Generelt er påklædning til selvbetjeningsrestauranterne/buffet helt afslappet. Ved pool områderne, fitness og SPA er badetøj, badekåber og træningsoutfit helt normaltVi anbefaler at I – uanset destination – har en varm trøje, cardigan, tørklæde eller lignende med, da aircondition ombord kan føles kold.


Hvad findes ombord?

Ombord på de forskellige skibe findes et stort udbud af forskellige restauranter med noget til enhver smag. De mange forskellige rejsemål findes også i skibenes køkkener i f.eks smage fra Caribien eller mad fra hele Middelhavet med alt fra spansk tapas, italiansk anti pasti til græske specialiter. Ombord på skibene har du poolområder, nogle endda indendørs, ander med vandrutschebaner samt både spa, gym, dansesalonger, pianobarer, natklubber, barer og meget meget mere.
 
 
Cruise Market tilbyder krydstogter til alle Verdens hjørner, Caribien, Middelhavet, Asien, Hawaii, Nordeuropa, norske fjorde - flere endda med afgang fra København, Hamburg og Kiel. Check ind på dit Sea Resort og vågn op til nye oplevelser hver dag!