INDLÆSER RESULTAT
Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

FIND DIT KRYDSTOGT HER

Nulstil valg

Vi kan ikke finde et krydstogt som matche dine valg.

Ændre dine valg eller klik på (X) for at fjerne dine valg.


Ønsker du hjælp til at finde dit drømmekrydstogt, så vil vores krydstogtspecialisterne rigtig gerne hjælpe dig.
Send os en mail på: info@cruisemarket.dk

 

Velkommen til vores nye Cruise Market.
 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Krydstogt {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Fly & Cruise {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Skib: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Vis mere {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}
 
 

Velkommen til vores nye site!

Du har nu taget det første skridt hen mod den mest fantastiske måde at rejse og se verden på.
- At tage på krydstogt giver dig afslapning, dage fyldt med luksus ombord på skibet og spændende dage på landi. Du er velkommen til at sende os din forespørgsel her fra siden eller kontakte en af vores krydstogtseksperter på mail eller teleon. Vi finder det rigtige krydstogt til dig blandt alle vores gode tilbud og store udbud af krydstogter. 

Når du bestiller et krydstogt er det ikke kun selve rejsen du får med i prisen. Du får også både et sted at bo, helpension, masser af underholding såsom shows, biograf, gym, børneklubber, vandgymnastik og meget meget mere. I nogle tilbud er der også inkluderet all inclusive drikkepakken. Er det tilfældet er det ikke meget ekstra, som du skal bruge penge på på rejsen.

Vi har et stort og meget bredt udbud af krydstogter. Også flere end du kan se her på siden. Finder du ikke det rigtige for dig her på siden, så kontakt os - så hjælper vi dig med at finde det!

Herunder finder du et udvalg af destinationer, hvor vi kan hjælpe dig med et krydstogt. 


Middelhavet 

AZAMARA_Grekland_Santorini3Et krydstogt i Middelhavet giver dig sol, varme, skønt hav og spændende storbyer. Du møder en masse forskellige mennesker, kulturer, historie og sprog. Flyrejsen fra Danmark er relativ kort til et af Middelhavets krydstogtshavne. Flere kan endda nås i bil. 

 


Caribien

CARN_Karibien_Strand_palmerDet er den største drøm for mange at se og opleve Caribien. Ombord på et krydstogtskib får du set rigtig meget af Caribien på en og samme tur. Du kan starte dit krydstogt i Florida og eventuelt kombinerer turen med ophold i Florida. vi har også denne vinter et krydstogt med start i Cuba, men rigtig god tid til at se og opleve Havana. 


Dubai

MSC_Dubai_Burj alDubai er et fantastisk og meget populært rejsemål i Mellemøsten Og det er helt forståeligt. Når det er koldt og vådt i Danmark om vinteret er det varmt og solrigt i Dubai. Tag med på et eksotisk krydstogt fra Dubai til blandt både Oman og Abu Dhabi. Så er det nemmere at komme igennem resten af vinteren herhjemme..


Nord Europa, Østersøen, Norges kyst, Svarlbard og Nordkap

MSC_StPetersburgOplev flere vores nabolande på den mest perfekt ferieform ombord på et skib. Eller sejl op langs den smukke norske kyst - ja måske helt op til Nordkap og Svarlbard. Cruise Market har specialpriser på mange af disse krydstogter, så får du mere for pengene. Du får så mange oplevelser på en og samme rejse. 


Kanarieøerne

NCL_Kanarieöarna_Madeira-2Kanarieøerne er et meget poulært rejsemål om vinteren for mange danskere. Og det er nemt at forstå. Her varmt, solrigt, god mad, dejlige strande og spændende byer. Du får besøgt flere destinationer på en og samme rejse samtidig med, at du bliver forkælet ombord på skibet. Byt din charterrejse ud med en ferie ombord på et krydstogtsskib.