INDLÆSER RESULTAT
Kontakt en af vores krydstogtspecialister 3311 2410

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

{{addedToFavorites ? 'Fjern fra min favoritliste ' : 'Tilføj til favoritliste '}}

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at vise dig afrejsen og prisen for det krydstogt, som du har valgt.  

Vores IT-afdeling arbejder på det og problemet vil være løst inden for meget kort tid. 

{{selectedFlight ? 'Fly&Cruise ' : 'Pris/kahyt, helpens. '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Påskecruise – 6 dage i Middelhavet

Symphony of the Seas - fra Barcelona

Det store og spektakulære skib Symphony of the Seas bliver klar tidligere end planlagt og vi kan nu tilbyde dig og din familie et 6-dages krydstogt i Middelhavet i påsken til en fantastisk pris! Ruten tager jer fra Barcelona til Rom og Napoli, hvor I vælger selv om I ønsker at deltage på nogle af de mange udflugter arrangeret af rederiet eller om I vil gå på opdagelse i byerne på egen hånd.

Med alle sine nyheder ombord, kommer verdens største krydstogtskib til at tage jer med på en utrolig rejse, her kan I finde et stort pool område med flere vandrutsjebaner, du kan også finde Iconic Robotbar, shopping gaden Royal Promenade og Entertainment place, et sportsdæk med et stort og varieret udvalg af sportsaktiviteter som passer til både børn og voksne, samt et stort spaområde med mange herlige behandlinger for hele kroppen. Er du modig nok, kan du også prøve verdens højeste rutsjebane til havs The Ultimate Abyss som går 10 dæk (næsten) lodret ned! Ombord har du også over 20 forskellige alternativer til hvor man kan spise det næste måltid, her finder du alt fra pizza til hummer. Vil du klæde dig ekstra fint på til en formel middag, er det restauranten The Grande du skal gå til.

{{promo.ShortDescription}}

Flyrejse fra København, Billund, Aalborg eller Hamburg

Bestil fly og krydstogt samlet, så har du en pakkerejse og er bedre stillet mod flyforsinkelser og strejker.

Vi hjælper dig med at bestille fly fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Vi finder de billigste og/eller mest direkte flyafgange, som passer til dit krydstogt. Bestiller du Fly og krydstogt samlet har du en pakkerejse. Du er derfor bedre stillet, hvis der skulle opstå forsinkelser, være en strejke, at skibet kommer senere i havn end forventer eller andre uforudset hændelser.

  • Dag
  • Havn
  • Ankomst
  • Afgang
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Vis mere {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Symphony of the Seas

I foråret 2018 tager Verdens største skib Symphony of the Seas på sin jomfrurejse.
I sommeren 2018 kan du komme på krydstogt i Middelhavet med Symphony of the Seas inden hun i efteråret 2018 sejler til Carbien og Florida. Herefter tager Symphony of the Seas dig med på krydstogter fra Florida og rundt i Caribien.

Hun er søster skib til de tre giganter i Harmony of the Seas, Oasis of the Seas og Allure of the Seas. Men det vil kunne ses og mærkes, at hun er den yngste søster og det nyeste skib. 

Ligesom på søsterskibene, er her central park med træer, park stier og smukke blomster i midten af ​​skibet. Ved sinden af Central Park er den populære butiksgade, Royal Promenade.Poolområdet er stort og vandrutschebanen Ultimate Abyss går 10 dæk (næsten) lige ned. Der er et sports dæk med en bred vifte af sportsaktiviteter og et stort spa med mange dejlige behandlinger for hele kroppen.

Ombord er der over 20 forskellige spisesteder. Her kan du få alt fra pizza til hummer. Ønsker du en middag udover det sædvanlige, så skal du vælge restauranten The Grande.

Velkommen til en hel fantastisk krydstogt oplevelse.

Fakta
Varighed 362 m Bredde 47 m Antal passagerer 5400 st Byggeår 2017
Vægt 227 700 GT Fart 23,8 knop Antal dæk 18

KahytterPris for {{adultsCount}} Voksne , {{childrenCount}} Børn -herunder flyvning

{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} voksne + {{ childrenCount }} børn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Fly&Cruise' : 'Pris/kahyt, helpens.'}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Fjern fra min favoritliste ' : 'Tilføj til favoritliste '}}

Lignende krydstogt