INDLÆSER RESULTAT
Kontakt vores krydstogtspecialister 3311 2410

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

{{addedToFavorites ? 'Fjern fra min favoritliste ' : 'Tilføj til favoritliste '}}

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at vise dig afrejsen og prisen for det krydstogt, som du har valgt.  

Vores IT-afdeling arbejder på det og problemet vil være løst inden for meget kort tid. 

{{selectedFlight ? 'Fly&Cruise ' : 'Pris/kahyt, helpens. '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Krydstogt - Ibiza, Korsika og Menorca

Azamara Quest - Fra Barcelona til Rom

Et krydstogt i Middelhavet ombord på et af Azamara Club Cruises skibe er en helt helt fantastisk oplevelse. Skibene er mindre og kan derfor anløbe mindre havne og havne, som de store skibe ikke kan anløbe. Skibene er eksklusive og byder på et meget højt serviceniveau med meget personale ombord, der gør deres yderste for at sikre, at dit krydstogt vil være en enestående oplevelse.

Dette krydstogt starter i Barcelona og vil starte med at besøge Ibiza - øen, der aldrig sover. Her har du en hel dag til at nyde solen og havet samt en lang aften og nat i land, så også nattelivet på øen kan opleves.

Krydstogtet fortsætter med at Barcelonas lillesøster - Palma de Mallorca. Gå en tur langs den eksklusive marina i den gamle bydel og nyd, alt hvad dette vidunderlige by har at tilbyde.
I får også en hel dag på Menorca, hvor I kan slentre rundt i Mahon på egen hånd eller deltage i en udflugt og nyde den storslåede natur.

Næste stop er den Korsika - Napoleons fødested. Skibet lægger til i Bonifacio - en lille by bygget på og langs de hvide kalkstensklipper. Byen har snoede stræder og en marina med store eksklusive både. Øst for byen er der fine strande, som kan besøge med båd.
Elbas ø i det toscanske øhav er måske bedst kendt for, at Napoleon levede i eksil her for 200 år siden. Denne lille perle i Middelhavet byder på smukke strande med fremragende dykning, hyggelige byer og lækre skaldyr på mange af restauranterne.

Sidste stop før Azamara Quest når sin endelige destination, Rom, er Livorno i Toscana. Gå en tur rundt i byen på egen hånd eller deltage i en udflugt til f.eks Pisa for at se det berømte skæve tårn.

{{promo.ShortDescription}}

Flyrejse fra København, Billund, Aalborg eller Hamburg

Bestil fly og krydstogt samlet, så har du en pakkerejse og er bedre stillet mod flyforsinkelser og strejker.

Vi hjælper dig med at bestille fly fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Vi finder de billigste og/eller mest direkte flyafgange, som passer til dit krydstogt. Bestiller du Fly og krydstogt samlet har du en pakkerejse. Du er derfor bedre stillet, hvis der skulle opstå forsinkelser, være en strejke, at skibet kommer senere i havn end forventer eller andre uforudset hændelser.

  • Dag
  • Havn
  • Ankomst
  • Afgang
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Vis mere {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Azamara Quest

Azamara Club Cruises er søsterfirma til Celebrity Cruises med to mindre skibe. Azamara Quest kan med sin størrelse derfor besøge mindre eksotiske havne, hvor de store skibe ikke kan komme ind. Det gør dit krydstogt med Azamara Quest mere unikt.  

Selve indretningen ombord på Azamara Quest er noget anderledes end på de store skibe. Både Azamara Journey og Quest blev renoveret vinteren over 2012-2013 og fremstår nu med et lyst interiør med marmor. Der er hele 4 restauranter at vælge imellem til middagen.

Fakta
Varighed 180 m Bredde 25 m Antal passagerer 686 Byggeår 2012
Vægt 30277 GT Fart 18,5 knop Antal dæk 11

KahytterPris for {{adultsCount}} Voksne , {{childrenCount}} Børn -herunder flyvning

{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} voksne + {{ childrenCount }} børn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Fly&Cruise' : 'Pris/kahyt, helpens.'}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Fjern fra min favoritliste ' : 'Tilføj til favoritliste '}}

Lignende krydstogt