INDLÆSER RESULTAT
Kontakt en af vores krydstogtspecialister 3311 2410

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig

Vi hjælper dig med at finde krydstogt, som passer til dig.

...eller læs mere om krydtogter Klik her.

{{addedToFavorites ? 'Fjern fra min favoritliste ' : 'Tilføj til favoritliste '}}

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at vise dig afrejsen og prisen for det krydstogt, som du har valgt.  

Vores IT-afdeling arbejder på det og problemet vil være løst inden for meget kort tid. 

{{selectedFlight ? 'Fly&Cruise ' : 'Pris/kahyt, helpens. '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Krydstogt - Roatan, Costa Maya, Bahamas

Symphony of the Seas - verdens største krydstogtskib fra Miami

Symphony of the Seas: verdens største krydstogtskib!

I april 2018 har Symphony of the Seas sin jomfrurejse og hun bliver det 4. skib i Royal Caribbeans Oasis-klassen sammen med sine lidt mindre søstre Oasis, Allure og Harmony of the Seas. Du kan komme med på et krydstogt i Caribien i vinteren 2018 / 2019. Krydstogtet afgår fra Miami og du er sikker på at få nye oplevelser hver eneste dag. Ombord på skibet har du alt, hvad du kan tænke dig og lidt mere til! Ligesom sine søsterskibe har Symphony of the Seas Central Park, en 100-meter park fyldt med levende grønne planter, træer og buske, som ligger i midten af skibet. Her kan man sidde og nyde livet på en restaurant eller en udendørs terrasse. Skibet har en bred vifte af aktiviteter, og du kan vælge og vrage blandt andet klatrevægge, skøjtebaner, svævebane ogbasketballbane.Det er også en 10 dæk høj vandrutschebane og børnenes egen vandland "Splash Away Bay".

Når skibet er i havn kan du vælge at blive ombord eller gå i land. Du kan også vælge at tage på et af skibets mange udflugter. På dette krydstogt i det vestlige Caribien kommer du til smukke Roatan i Hondura og Costa Maya på Yucatan-halvøen i Mexico. 

{{promo.ShortDescription}}

Flyrejse fra København, Billund, Aalborg eller Hamburg

Bestil fly og krydstogt samlet, så har du en pakkerejse og er bedre stillet mod flyforsinkelser og strejker.

Vi hjælper dig med at bestille fly fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Vi finder de billigste og/eller mest direkte flyafgange, som passer til dit krydstogt. Bestiller du Fly og krydstogt samlet har du en pakkerejse. Du er derfor bedre stillet, hvis der skulle opstå forsinkelser, være en strejke, at skibet kommer senere i havn end forventer eller andre uforudset hændelser.

  • Dag
  • Havn
  • Ankomst
  • Afgang
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Vis mere {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Symphony of the Seas

I foråret 2018 tager Verdens største skib Symphony of the Seas på sin jomfrurejse.
I sommeren 2018 kan du komme på krydstogt i Middelhavet med Symphony of the Seas inden hun i efteråret 2018 sejler til Carbien og Florida. Herefter tager Symphony of the Seas dig med på krydstogter fra Florida og rundt i Caribien.

Hun er søster skib til de tre giganter i Harmony of the Seas, Oasis of the Seas og Allure of the Seas. Men det vil kunne ses og mærkes, at hun er den yngste søster og det nyeste skib. 

Ligesom på søsterskibene, er her central park med træer, park stier og smukke blomster i midten af ​​skibet. Ved sinden af Central Park er den populære butiksgade, Royal Promenade.Poolområdet er stort og vandrutschebanen Ultimate Abyss går 10 dæk (næsten) lige ned. Der er et sports dæk med en bred vifte af sportsaktiviteter og et stort spa med mange dejlige behandlinger for hele kroppen.

Ombord er der over 20 forskellige spisesteder. Her kan du få alt fra pizza til hummer. Ønsker du en middag udover det sædvanlige, så skal du vælge restauranten The Grande.

Velkommen til en hel fantastisk krydstogt oplevelse.

Fakta
Varighed 362 m Bredde 47 m Antal passagerer 5400 st Byggeår 2017
Vægt 227 700 GT Fart 23,8 knop Antal dæk 18

KahytterPris for {{adultsCount}} Voksne , {{childrenCount}} Børn -herunder flyvning

{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} voksne + {{ childrenCount }} børn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Fly&Cruise' : 'Pris/kahyt, helpens.'}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Fjern fra min favoritliste ' : 'Tilføj til favoritliste '}}

Lignende krydstogt